ŞANLIURFA / SİVEREK - Oluklu Ortaokulu

Oluklu Ortaokulu

Oluklu Mah. Oluklu Sokak No48/1 Siverek/ŞANLIURFA
Vizyon
Oluklu İlkokulu Olarak Vizyonumuz • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak
Misyon
Oluklu İlkokulu Olarak Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir. Değerlerimiz Oluklu İlkokulu tüm çalışanları olarak, velilerimize – öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza karşı; • Dürüst ve fedakar, • Güler yüzlü ve hoşgörülü, • Saygısını ve sevgisini esirgemeyen, • Empati kurabilen, şeffaf, • İletişime açık, mücadeleci, • Temiz – titiz ve düzenli, • Takım çalışmasına yatkın, idealist bir okuluz.
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim(tam gün) yapılmaktadır.
sabah giriş: 08.00 öğle arası:11.10-12.00 çıkış: 14.20
Okulumuzu kaloriferle ısınmaktadır.
Lojman
0 -
Okulumuzun öğretmen servisi bulunmaktadır.
Öğretmenlerimiz şahsi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz 9 Kasım 2013 tarihinde Resmi Gazete yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile köy olmuştur.
Okulumuz ilçe merkezine 20 km, il merkezine 131 km dir.
Diğer Hususlar
Yeni tercih yapacak öğretmenlerim; okulumuzun hiçbir branşta öğretmen ihtiyacı bulunmamaktadır. Tercihte bulunduğunuz takdirde norm fazlası olacaksınız.